+36 23 889 719

contact[kukac]hu[pont]timacagro[pont]com

Timac AGRO Hungária Kft.

A Timac AGRO Hungária Kft. a francia ROULLIER csoport leányvállalata. A termékfejlesztő és gyártó nemzetközi vállalat 2006-ban lépett be a hazai piacra a növény és állattáplálás szakértőjeként. A 11 fővel induló Timac AGRO mára Magyarországon is a tápanyag-gazdálkodás meghatározó fejlesztője, gyártója és szolgáltatója. 63 munkatársunkból 42 állattenyésztő és növénytermesztő szakember, akik folyamatos, közvetlen kapcsolatot tartanak a gazdálkodókkal, ami lehetővé teszi a valódi szaktanácsadást a termelés bármely időszakában. Partnereinkkel való folyamatos konzultációnk eredményeképpen a helyi körülményeknek megfelelő szaktanáccsal, 50 speciális termékkel és a hazai fejlesztésű YIELD SERVICE szaktanácsadó programmal járulunk hozzá a gazdálkodók sikeréhez.

2006

A Timac AGRO Hungária Kft. 11 fővel kezdi el munkáját Magyarországon.

2007

10 féle biostimulátoros granulált terméket és 8 biostimulátor oldatot vezetünk be a növénytermesztésbe és 3 féle ásványi nyalótömböt az állattenyésztés számára.

2008

Már 34 munkatárssal kezdjük az évet, amelyből 23 szaktanácsadó kolléga.

2009

További termékekkel bővül kínálatunk.

2010

Az év sláger terméke az EUROFERTIL PLUS 38 PHOS NP

2011

40 főre nől csapatunk, amelyből 24 szaktanácsadó segíti partnereinket az egész országban.

2012

Bevezetjük a DUOFERTIL termékcsaládot így az EUROFERTIL PLUS termékek mellett talajspecifikus termékeket ajánlunk lúgos talajra is.

2013

Újabb nyalótömbökkel bővítjük kínálatun-kat az állattenyésztési portfólióban és bevezetjük ACTIGLENE hígtrágyakezelő termékünket.

2014

Az innováció éve a Timac Agro Hungária Kft.-nél. A bevezetés évében dobogóra lépünk PHYSIOSTART termékünkkel a mikrogranulátum piacon. Óriási sikerrel indítjuk el YIELD SERVICE szolgáltatásunkat. Több termékcsoporttal bővítjük állattenyésztési portfóliónkat.

2015

Az innováció folytatódik. Bevezetjük a TOP-PHOS védett foszfor hatóanyagot. Sikere miatt az őszi szezonra valamennyi termékünkket TOP-PHOS tartalommal forgalmazzuk.Tovább fejlesztjük YIELD SERVICE -t és bevezetjük precíziós szolgáltatásainkat.

2016

Évünket 63 munkatárssal és 42 szaktanácsadóval kezdjük meg. A fejlesztés folytatódik. További termékeket és szolgáltatásokat vezetünk be.

2016