+36 23 889 719

contact[kukac]hu[pont]timacagro[pont]com

Karrier

Állásajánlatok

A Timac AGRO Hungária Kft. a több mint 50 éves múltra visszatekintő francia Roullier csoport tagja és magyarországi leányvállalata, a hazai műtrágyapiac kiemelkedő szereplője. A vállalat innovatív termékek fejlesztésével, és ennek eredményeként újszerű, speciális növény és talajkondicionáló, valamint állattenyésztési termékek gyártásával és kereskedelmével foglalkozik. A dinamikus fejlődésnek köszönhetően időről időre emberi erőforrás területén is bővítenünk kell kapacitásainkat. Ennek megvalósításához, hosszútávon tervezni tudó, a szakma iránt elhivatott, fejlődni képes szakemberek érdeklődését várjuk.

Amennyiben a meghirdetett állásajánlataink között az érdeklődésének megfelelőt talál és az abban megjelölt elvárásoknak megfelel, kérjük, küldje meg részünkre motivációs levél kíséretében a fényképpel és havi bruttó jövedelemigénnyel ellátott önéletrajzát. Az elkészített pályázati anyagot a hr@hu.timacagro.com címre várjuk a választott pozíció megnevezésével.

Állásajánlatok

Szaktanácsadót keresünk

Abban az esetben is örömmel vesszük pályázati anyagát, ha nem talál az érdeklődésének megfelelő pozíciót a meghirdetett álláslehetőségeink közül, illetve nincs aktuális hirdetésünk. Kérjük, ilyen esetben jelölje meg motivációs levelében milyen területen érdeklődik munkalehetőség iránt.

Köszönjük érdeklődését vállalatunk iránt!